Пратете ни порака

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака

Контакт информации

Адреса

Ул.Сава Ковачевиќ 47а
Зграда 1/1 локал 4
1000 Скопје, Македонија

E-маил

contact@velosprint.com.mk

Телефон продавница

+389 22 773 799

Сервис

+389 70 579 251

Работно време

Понеделник до петок: 11ч. до 18ч.
Сабота: 11ч. до 18ч.

Back to Top
X