Велоспринт е фирма која се занимава со продажба на велосипеди, резервни делови и опрема исто така нуди и професионален сервис на велосипеди. Велоспринт успешно работи и секојдневно го зголемува бројот на своите задоволни купувачи во последниве 10 години.
Велоспринт е вистинското место каде што може да го најдете одговорот на секое ваше прашање поврзано со велосипедизмот. Ние знаеме колку многу ви значат вашите велосипеди и со колку љубов ги возите и токму поради тоа со полна доверба може да ни ја препуштите грижата за нив.
Велоспринт ви нуди продажба на велосипеди со веќе направен прв сервис подготвени за употреба и со гаранција од производителот (12 месеци за опремата на велосипедот и 24 месеци на рамката).

Back to Top
X